Batterij en Accu Totaal Groningen // Home


WELKOM !!

Dit is de site van Batterij en Accu Totaal en de ACCUDOKTER®. Sinds 2005 gevestigd aan de Florakade 92 in Groningen. Voor veel nieuwe klanten wat moeilijk te vinden, maar als ze er één keer geweest zijn dan wordt het een vertrouwd adres. Voor meer info zie de tab “route”.

OPNAMESTOP! Door extreme drukte kunnen we helaas voorlopig geen fiets- en gereedschapaccu’s meer aannemen die van nieuwe cellen voorzien moeten gaan worden. De wachtlijsten moeten eerst weggewerkt worden. Accu’s die toch nog opgestuurd/ gebracht worden, zullen bekeken worden bij binnenkomst en als ze gereviseerd moeten worden, dan gaan ze naar een extern opslagdepot en zullen op termijn (maanden) op volgorde van binnenkomst verwerkt gaan worden. LET OP! We kunnen uit het externe opslagdepot geen accu’s er  tussenuit “vissen” en ongerepareerd retour sturen mocht het u b.v te lang gaan duren! Excuses voor de opnamestop/ het ongemak.

Kleine reparaties gaan gewoon door, net als het leveren en testen van hier gebrachte  accu’s voor auto, boot, camper etcetera en net als het leveren van accu’s van laptop, smartphone, camera’s en andere accu’s en batterijen.

Een unieke winkel/ werkplaats in twee opzichten:

*We kunnen  99% van ALLE accu’s, batterijen en laders leveren tegen vaak zeer concurrerende prijzen. Van horloge batterij tot heftruck accu en alles wat daar tussen zit.

* Het andere is het TRANSPLANTEREN zoals de accudokter® het noemt  d.w.z. het vervangen van voornamelijk industriële  NiCd,  NiMH en Li-ion cellen in b.v. gereedschap accu’s, noodverlichting, modelbouw, E-bike (electrische fiets), maatwerk, portofoons etc. etc.

Lees meer!